Tapahtunut aiemmin: Pankkineuvojan vaihtuminen & lopulliset lainaneuvottelut

Kotiin tuli kirje. Kirjeessä kerrottiin henkilökohtaisen pankkineuvojan vaihtumisesta, yhteystiedot uudelle ja se, että hän haluaisi luonnollisesti tavata jossakin vaiheessa. Olin tästä tässä vaiheessa harmissani jo valmiiksi, sillä edellisestä (erittäin hyvästä & pätevästä) oli muodostunut minulle luottohenkilö, joka oli hoitanut niin laina-, sijoitus-, eläkesäästö- ja vakuutusasianikin ajanmukaiseen kuntoon minun etuani ajatellen. Kieltämättä vähän pelkäsin, minkälaisen tädin tulisin nyt tiskin toiselle puolelle saamaan.

Ja todellakin niinhän siinä kävi. Soitin, kerroin kirjeestä, jonka olin saanut. Hän kertoi, ettei ole yhtä nopea tai kaunis, mutta hänen etunsa on se, että hän on ollut alalla jo yli 20 vuotta. Voin väittää, että takaraivossa tässä kohtaa jo nyki.

Tapaamisessa kertasimme suunnitelmani sijoitusasunnon kohdalta ja viimeistelimme lainahakemukseni. Nyt kaikki tehtiin toisin, kun viimeksi. Edellinen pankkineuvojani ajatteli minun etuani ja tarjosi valmiiksi, mm. kaikki mahdolliset maksulliset toimenpiteet ilmaiseksi. Uusi toimi vain pankin etua ajatellen ja lisäksi kaikki piti “hyväksyttää” esimiehellä. Nyt mm. järjestelypalkkion maksamisesta piti tosissaan keskustella.

No lopulta yhteisymmärrys löytyi. Vaikka ajattelinkin pyytää oman yhteyshenkilön vaihtoa heti kun projekti on saatu maaliin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *